Selle suve kõige kuumem Eesti üritus Iirimaal.

Laupäeval 6. Juunil 2009, kell 20:00
Eestlased Dublinis – Kolm aastat eestlaste kokkusaamisi Dublinis juubelikontsert pidu.

Kontsert EESTI ELIIT
Esinevad VAIKO EPLIK, AAPO ILVES JA JANEK KESSELMANN.
Pärast afterparty. Parima klubisoundi eest vastutavad Tulvo Ilves ja Marko Vuks Eestist.
Pidu kestab kella poole kolmeni.

Esinejad toob maale Indrek Aim, Üritust toetab Estonian Air.

Asukoht
( Vaata asukohta kaardil )

The Scene,

South King Street,

Dublin 2,

Ireland

Sissepääs 20 Eurot. PILETITE EELMÜÜK

(Tickets 20 Euro, Call Indrek 086 358 7597 or Andrus 085 158 1626)

Vaiko Eplik

Eesti presidendi lemmikmuusik Vaiko Eplik on oma bändide-projektidega – Claires Birthday, Ruffus, Koer, Eliit – võitnud ilmselt kõikvõimalikud Eesti muusikaauhinnad, olgu neid jaganud rahvas või kriitikud. Tema pala “Eighties coming back” esindas Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel 2003, lisaks on ta tuntud raadiohääl.

lahe_mees_1

Eesti presidendi nimekaim Aapo Ilves on loonud palju tuntud laulutekste, muuhulgas ühele eurolaulule (Tii, 2004), kahele aastahitile (Kuu on päike (The Sun, 2005) ja Võta aega (The Sun, 2006)), paarile “skandaalihitile” (Väikeste linnade mehed (Koer) ja Üks pedajas (Vaiko Eplik ja Eliit)) ning paljudele “muiduhittidele” (Nexus, Kontrabanda, The Cookies, Ska Faktor, Jäääär, Mikk Saar jpt). Tema endale loodud autorilaulud on teistele kirjutatutest aga palju
lustakamad.

kesselmann

Eesti presidendile kui riigikaitse kõrgeimale juhile alluv ohvitser Janek Kesselmann (Lõkõriq, Pööningubarokk jm) on saatemuusikuna toetanud näiteks Sofia Joonsi, Merle Jäägerit jpt.

“Eliit” pole konkreetne bänd, vaid varieeruva kooseisu ning repertuaariga vaba ühendus, mille kontserdid tihti suisa improviseerivateks muutuvad.

Dublinis esitatakse Vaiko Epliku ning Aapo Ilvese autorilaule, kuid ka töötlusi teiste loomingust, ette võib tulla ka üllatusi.

Lingid:

www.myspace.com/aapoilves
www.myspace.com/vaikoeplikjaeliit

Lisa kommentaar